Ballarini Cortina GR Thermopoint Grilovací pánev 28 cm povrch Granitium
Kód: 1000475Související produkty
Detailní popis produktu
Nová řada CORTINA GRANITIUM od Ballarini je na první pohled úplně jiná a potěší hned několik vašich smyslů. Originální design je velmi příjemný na pohled i na dotek. Nepřilnavý, extrémně odolný povrch je ideální pro zdravé vaření.
Ergonomicky tvarované rukojeti jsou tepelně izolované s perfektním uchopením. Produkty této řady můžete používat v troubě a jsou odolné vůči teplotám do 160°C.
Spodní tepelná nerezová ochrana a šroub zaručuje bezpečnost a zabraňuje korozi.
Vnější povrch je odolný vůči vysoké teplotě a snadno se vám bude čistit.
Nezávadné hliníkové jádro poskytuje dokonalý, rychlý a rovnoměrný rozvod teploty.
Patentovaný termobod - je velmi praktický ukazatel tepla, který šetří energii při vaření.
Produkty řady CORTINA GRANITIUM mají vysoce odolný nepřilnavý povrch, který je složený ze čtyř vrstev a posílený minerálními částicemi pro zvlášť intenzivní použití.
- rozměr: 28 x 28 cm
- hmotnost - 1100g
- výška - 4cm
- hloubka - 3,5cm
- vnější průměr dna - 22cm
- doporučený průměr plotýnky - 22cm
- celková délka (s madlem/madly) - 47cm
Záruka 2 roky. Záruka na rovné dno 5 let.
Povrch neobsahuje TEFLON a těžké kovy.
Použití : trouba - 160°, elektrika, skolkeramika, plyn, myčka
Neobsahuje: TEFLON, PTFE, PFOA, TĚŽKÉ KOVY, ZINEK
Doplňkové parametry
Kategorie: | Grilovací pánve |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Materiál: | Hliník |
Průměr v cm: | 28 cm |
Rukojeť: | Plastová |
Série: | Ballarini Cortina |
Tvar: | Čtverec |
Typ produktu: | Grilovací pánev |
Vlastnosti: | Vhodné do myčky, Vhodné do trouby |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Ballarini
Ballarini je italská značka založena v roce 1889 Paolem Ballarini. V dnešní době patří k předním výrobcům nepřilnavých pánví. V začátcích se ale věnoval výrobě kovových výrobků, jako jsou například klece pro ptáčky.
V začátcích se ale věnoval výrobě kovových výrobků, jako jsou například klece pro ptáčky. Od roku 1931 se výčet produktů Ballarini zvýšil na 2000 typů kulinářských výrobků. V 60. letech 20. století se společnost rozhodla zaměřit především na výrobky s nepřilnavým povrchem. Od 90. let 20. století společnost opakovaně prosazovala vývoj nepřilnavého nádobí a vytváření inovativních prvků. Mezi které mimo jiné také patří povrch pro využívání na indukčních plotnách nebo Thermopoint, který umožňuje značnou úsporu energie a tím prodlouží i životnost vaší nepřilnavé pánve.
Největší předností značky je spojení s národní Italskou kulinářskou tradicí, kterou vkládají do inovací vlastních výrobků. Pro nepřilnavé nádobí Ballarini platí vyjádření „Budoucnost tradice“. V poslední době se značka Ballarini stala centrem zájmu právě pro její inovované myšlení, které chce značku posunout do každé moderní kuchyně. Pro příklad jeden z výstupů tohoto projektu je Circolo della Qualità (kruh kvality), ve kterém se nachází kulinářští experti, šéfkuchaři, gurmeti stejně jako umělci, spisovatelé a vědci za účelem organizovat různá setkání na podporu kulinářského umění v nejširším obzoru. Neustále se zlepšující produkty a myšlenky společnosti Ballarini pro ty, kteří v sobě našli zalíbení ve vaření a mají rádi kvalitní nádobí.