Ballarini Ferrara Zapékací miska, 26 cm

Kód: 1000950
Neohodnoceno
Značka: Ballarini
980 Kč 810 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
29.10.2020

Zapékací misku Ballarini Ferrara o průměru 26 cm s nepřilnavým povrchem oceníte jak při pečení v troubě, tak na sporáku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zapékací miska Ballarini Ferrara o průměru 26 cm je určena zejména pro pečení sladkého v troubě, její dvojité dno však vybízí i k vyzkoušení této formy na sporáku, například při přípravě obráceného koláče tarte tatin nebo jiné sladké pochoutky. Silné, hliníkové jádro zapékací mísy s žulovým dekorem rychle rozvádí teplo po celé nádobě a jídlo ohřívá rovnoměrně. Speciální, nepřilnavý povrch Gratinum Extreme se skládá z pěti vrstev posílených o keramické částice, které jsou odolné vůči vysokým teplotám při vaření bez tekutin (grilování až 250 °C), neobsahuje škodlivé látky PFOA ani těžké kovy a umožňuje používat kovové náčiní. Ergonomicky tvarované rukojeti jsou tepelně izolované s perfektním uchopením. Zapékací mísa Ballarini je vhodná pro všechny typy vařičů, včetně indukčních. Doporučujeme ruční mytí.

Pro zapékací mísu Ballarini Ferrara o průměru 26 cm u nás zakoupíte také vhodnou pokličku Ballarini.

Ballarini

ballarini logo

Společnost Ballarini byla založena již v roce 1889. Zprvu se věnovala výrobě kovových výrobků, jakýmy byly např. klece pro ptáky, již v roce 1931 ale vyráběla přes 2000 druhů kulinářských výrobků. Od 60. let 20. století se zaměřuje zejména na výrobky s nepřilnavým povrchem, jejichž použití neúnavně prosazuje, a které stále inovuje pro použití s moderními spotřebiči. Přečtěte si o Ballarini více.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Zapékací mísy a misky
Záruka: 2 roky
Materiál: Keramika
Průměr v cm: 26 cm
Typ produktu: Mísa

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Ballarini
Ballarini je italská značka založena v roce 1889 Paolem Ballarini. V dnešní době patří k předním výrobcům nepřilnavých pánví. V začátcích se ale věnoval výrobě kovových výrobků, jako jsou například klece pro ptáčky.

V začátcích se ale věnoval výrobě kovových výrobků, jako jsou například klece pro ptáčky. Od roku 1931 se výčet produktů Ballarini zvýšil na 2000 typů kulinářských výrobků. V 60. letech 20. století se společnost rozhodla zaměřit především na výrobky s nepřilnavým povrchem. Od 90. let 20. století společnost opakovaně prosazovala vývoj nepřilnavého nádobí a vytváření inovativních prvků. Mezi které mimo jiné také patří povrch pro využívání na indukčních plotnách nebo Thermopoint, který umožňuje značnou úsporu energie a tím prodlouží i životnost vaší nepřilnavé pánve.

Největší předností značky je spojení s národní Italskou kulinářskou tradicí, kterou vkládají do inovací vlastních výrobků. Pro nepřilnavé nádobí Ballarini platí vyjádření „Budoucnost tradice“. V poslední době se značka Ballarini stala centrem zájmu právě pro její inovované myšlení, které chce značku posunout do každé moderní kuchyně. Pro příklad jeden z výstupů tohoto projektu je Circolo della Qualità (kruh kvality), ve kterém se nachází kulinářští experti, šéfkuchaři, gurmeti stejně jako umělci, spisovatelé a vědci za účelem organizovat různá setkání na podporu kulinářského umění v nejširším obzoru. Neustále se zlepšující produkty a myšlenky společnosti Ballarini pro ty, kteří v sobě našli zalíbení ve vaření a mají rádi kvalitní nádobí.