Ballarini Ferrara Zapékací miska, 26 cm

Kód: 1000950
1 hodnocení
Značka: Ballarini
980 Kč 810 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
8.7.2022

Zapékací misku Ballarini Ferrara o průměru 26 cm s nepřilnavým povrchem oceníte jak při pečení v troubě, tak na sporáku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zapékací miska Ballarini Ferrara o průměru 26 cm je určena zejména pro pečení sladkého v troubě, její dvojité dno však vybízí i k vyzkoušení této formy na sporáku, například při přípravě obráceného koláče tarte tatin nebo jiné sladké pochoutky. Silné, hliníkové jádro zapékací mísy s žulovým dekorem rychle rozvádí teplo po celé nádobě a jídlo ohřívá rovnoměrně. Speciální, nepřilnavý povrch Gratinum Extreme se skládá z pěti vrstev posílených o keramické částice, které jsou odolné vůči vysokým teplotám při vaření bez tekutin (grilování až 250 °C), neobsahuje škodlivé látky PFOA ani těžké kovy a umožňuje používat kovové náčiní. Ergonomicky tvarované rukojeti jsou tepelně izolované s perfektním uchopením. Zapékací mísa Ballarini je vhodná pro všechny typy vařičů, včetně indukčních. Doporučujeme ruční mytí.

Pro zapékací mísu Ballarini Ferrara o průměru 26 cm u nás zakoupíte také vhodnou pokličku Ballarini.

Ballarini

ballarini logo

Společnost Ballarini byla založena již v roce 1889. Zprvu se věnovala výrobě kovových výrobků, jakýmy byly např. klece pro ptáky, již v roce 1931 ale vyráběla přes 2000 druhů kulinářských výrobků. Od 60. let 20. století se zaměřuje zejména na výrobky s nepřilnavým povrchem, jejichž použití neúnavně prosazuje, a které stále inovuje pro použití s moderními spotřebiči. Přečtěte si o Ballarini více.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Zapékací mísy a misky
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.5 kg
Materiál: Keramika
Průměr v cm: 26 cm
Typ produktu: Mísa

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Ballarini


Ballarini je italská značka založena v roce 1889 Paolem Ballarini. V dnešní době patří k předním výrobcům nepřilnavých pánví. V začátcích se ale věnoval výrobě kovových výrobků, jako jsou například klece pro ptáčky.

V začátcích se ale věnoval výrobě kovových výrobků, jako jsou například klece pro ptáčky. Od roku 1931 se výčet produktů Ballarini zvýšil na 2000 typů kulinářských výrobků. V 60. letech 20. století se společnost rozhodla zaměřit především na výrobky s nepřilnavým povrchem. Od 90. let 20. století společnost opakovaně prosazovala vývoj nepřilnavého nádobí a vytváření inovativních prvků. Mezi které mimo jiné také patří povrch pro využívání na indukčních plotnách nebo Thermopoint, který umožňuje značnou úsporu energie a tím prodlouží i životnost vaší nepřilnavé pánve.

Největší předností značky je spojení s národní Italskou kulinářskou tradicí, kterou vkládají do inovací vlastních výrobků. Pro nepřilnavé nádobí Ballarini platí vyjádření „Budoucnost tradice“. V poslední době se značka Ballarini stala centrem zájmu právě pro její inovované myšlení, které chce značku posunout do každé moderní kuchyně. Pro příklad jeden z výstupů tohoto projektu je Circolo della Qualità (kruh kvality), ve kterém se nachází kulinářští experti, šéfkuchaři, gurmeti stejně jako umělci, spisovatelé a vědci za účelem organizovat různá setkání na podporu kulinářského umění v nejširším obzoru. Neustále se zlepšující produkty a myšlenky společnosti Ballarini pro ty, kteří v sobě našli zalíbení ve vaření a mají rádi kvalitní nádobí.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení