Grilovací pánve

Nejprodávanější

de buyer steakova panev 28 cm mineral
 
1 300 Kč
(1 074 Kč bez DPH)
de buyer steakova panev 28 cm mineral
 
1 700 Kč
(1 405 Kč bez DPH)
2020 22 09 06 29 23 1024 768 12 1600430334 kh425004 25cm ca grill pan excellence ho
 
1 340 Kč
(1 107 Kč bez DPH)
ocelova grilovaci panev mineral b element 32 cm de buyer
 
2 100 Kč
(1 736 Kč bez DPH)
Ballarini Positano Grilovací pánev
1 290 Kč
(1 066 Kč bez DPH)
Ocelová grilovací pánev Mineral B Element O 26 cm, de Buyer
 
1 600 Kč
(1 322 Kč bez DPH)
6 položek celkem
de buyer steakova panev 28 cm mineral
1 074 Kč bez DPH
1 300 Kč

Fenomenální steaková ocelová pánev Mineral francouzské firmy de Buyer o průměru 24 cm na přípravu těch nejlepších steaků.  

5616.24
de buyer steakova panev 28 cm mineral
1 405 Kč bez DPH
1 700 Kč

Fenomenální steaková ocelová pánev Mineral francouzské firmy de Buyer o průměru 28 cm na přípravu těch nejlepších steaků.  

5616.28
2020 22 09 06 29 23 1024 768 12 1600430334 kh425004 25cm ca grill pan excellence ho
1 107 Kč bez DPH
1 340 Kč

Lehká grilovací pánev doplňující řadu Excellence od mistra asijské kuchyně Kena Homa. Vhodná pro všechny zdroje ohřevu kromě indukce....

KH425004
ocelova grilovaci panev mineral b element 32 cm de buyer
1 736 Kč bez DPH
2 100 Kč

Fenomenální ocelová grilovací pánev Mineral B Element francouzské firmy de Buyer o průměru 32 cm pro přípravu těch nejlepších steaků.

5613.32
Ballarini Positano Grilovací pánev
1 066 Kč bez DPH
1 290 Kč

Grilovací pánev Ballarini Positano o rozměrech 28 x 28 cm s nepřilnavým povrchem využijete zejména pro přípravu steaků, hamburgerů nebo...

1000633
Ocelová grilovací pánev Mineral B Element O 26 cm, de Buyer
1 322 Kč bez DPH
1 600 Kč

Fenomenální ocelová grilovací pánev Mineral B Element francouzské firmy de Buyer o průměru 26 cm pro přípravu těch nejlepších steaků.

5613.26

Grilovací pánev je speciálně navržena tak, aby se snadno rozehřála na vysokou teplotu, a díky rýhovanému dnu skvěle nahradila gril. Stejně jako musí být dobře rozpálený zahradní gril, tak to platí i pro pánev. Proto se na trhu začaly objevovat grilovací pánve, které jsou těžší a masivnější. Vydrží tak vyšší teploty (většinou se jedná o teploty mezi 180 – 350 °C) a teplo rozvedou rovnoměrně, takže maso bude stejně propečené na okrajích i ve středu. Díky rýhovanému dnu se mřížka vypálí na maso nebo na zeleninu, kterou na ní připravujete, a tak budete mít pocit, že jste jídlo přinesli rovnou z venkovního grilu.