Nerezové pánve
Nejprodávanější







Zwilling PRIME nerezová pánev se silným hliníkovým jádrem opláštěným nerezovou ocelí. Vhodná na všechny typy sporáků včetně indukčních....

Zwilling PRIME nerezová pánev se silným hliníkovým jádrem opláštěným nerezovou ocelí. Vhodná na všechny typy sporáků včetně indukčních....

Zwilling PRIME nerezová pánev s nepřilnavým povrchem a silným hliníkovým jádrem opláštěným nerezovou ocelí. Vhodná na všechny typy...

Zwilling PRIME nerezová pánev s nepřilnavým povrchem a silným hliníkovým jádrem opláštěným nerezovou ocelí. Vhodná na všechny typy...

Zwilling PRIME nerezová pánev s nepřilnavým povrchem a silným hliníkovým jádrem opláštěným nerezovou ocelí. Vhodná na všechny typy...

Zwilling PRIME nerezová pánev se silným hliníkovým jádrem opláštěným nerezovou ocelí. Vhodná na všechny typy sporáků včetně indukčních....
Nerezové pánve se vyznačují především tím, že opravdu nereziví. Jsou odolné, pevné, mají dlouhou životnost. Nerezová pánev je odolná proti poškrábání, ale i přesto doporučujeme používat silikonové nebo dřevěné kuchyňské náčiní. Většina nerezových pánví je vhodná na všechny typy vařičů včetně populární indukce.
Nerezová pánev je nejčastější a prověřená klasika na domácí vaření. Výhodou je snadná údržba – můžete mýt v myčce nádobí, vhodnost na všechny typy varných zdrojů a atraktivní lesklý vzhled. Připravovat na nich můžete v podstatě jakýkoliv pokrm. Lze na nich restovat, opékat, smažit, dusit a samozřejmě i dopékat v troubě, pokud je pánev celo-nerezová. Nevýhodou je, že pokud jste gurmán začátečník, může se Vám jídlo připalovat, zejména pokud pánev přehřejete. Pánev je potřeba dobře rozehřát a vložit suroviny ve správnou chvíli. Jakmile se Vám pokrm připeče, bude to chtít trochu energie pánev umýt. Připravovat na nerezové pánvi jídla zcela bez tuku se nedoporučuje.