Kované nože Wüsthof Epicure

Nůž Santoku 17 cm z nejnovější řady luxusních nožů Wüsthof Epicure s doživotní zárukou. Tvrdost 58 HRC.

Nůž na steak 12 cm z nejnovější řady luxusních nožů Wüsthof Epicure s doživotní zárukou. Tvrdost 58 HRC.
Nejnovější řada luxusních kovaných kuchyňských nožů Wüsthof EPICURE kombinuje lehkost japonských nožů s německou precizností a kvalitou "Made in Solingen". Každý nůž Wüsthof Epicure je vykován z jednoho kusu oceli a poté vytvrzen na 58° Rockwella. Díky nové geometrii hlavy (záštita mezi rukojetí a čepelí) a širšímu tvaru čepele jsou nože Wüsthof Epicure excelentně vyvážené a bezpečné. Širší čepel vyvíjí na krájenou potravinu větší tlak a krájení je tak velmi efektivní. Zakřivená hlava nože chrání vaše prsty před pořezáním a zajišťuje větší kontrolu při krájení.
Rukojeť kuchyňských nožů Wüsthof Epicure je vyrobená z patentovaného materiálu stejnojmenného názvu, který se skládá z přírodních vláken a pryskyřice. Tento materiál, vyráběný a patentovaný v USA, dodává rukojeti příjemný pocit a vzhled dřeva v kombinaci s vlastnostmi velmi robustního a hygienického plastu, který je vhodný i do myčky nádobí.
Kónický tvar rukojeti nože Wüsthof Epicure se perfektně přizpůsobí přirozenému pohybu ruky. Některé nože Wüsthof Epicure jsou k dostání ve dvou variantách - s poloviční hlavou nebo s plnou hlavou. Kuchyňské nože Wüsthof Epicure mohou být originálním a luxusním vánočním dárkem pro vášnivé kuchaře!
Luxusní kované kuchyňské nože Wüsthof Epicure s celokovovým jádrem od společnosti Wüsthof Solingen jsou určené zejména pro domácnosti, a pro náročné zákazníky. Čepel nože při teplotě 1800°C z jednoho kusu chrom-molybden-vanadiové oceli a vytvrzena na 58° Rockwella. Náročný výrobní proces se skládá s 38 - 40 výrobních kroků. Bezespárová dvojitě nýtovaná rukojeť kombinuje vzhled dřeva s dvěma zabroušenými nýty s novou uhlazenou ergonomií. Nože jsou perfektně vyvážené a jejich ostří je broušené laserovou technologií PEtec. Výrobek 100% Made in Germany/Solingen.
- nové nože Wüsthof Epicure kombinují ctnosti dvou velkých filozofií: efektivnost a lehkost japonských nožů spolu s německou kvalitou a bezpečností
- nůž má profil rukojeti na začátku široký a na konci zúžený pro přizpůsobení se přirozenému pohybu ruky
- obal rukojeti sestává z přírodních vláken a pryskyřice
- nově vyvinutý zakřivený tvar hlavy účinně chrání prsty před ostrou čepelí a poskytuje větší bezpečnost a kontrolu při krájení
- široký tvar čepele zajišťuje lepší ovladatelnost nože a rychlý a snadný přesun nakrájených potravin
- díky inovativní geometrii hlavy a širšímu tvaru čepele je hmotnost soustředěna uprostřed nože
- Wüsthof Epicure je kovaný nůž z jednoho kusu kvalitní chrom-molybden-vanadiové oceli
- celokovové jádro rukojeti
- dva kvalitní nýty pro pevné spojení nože jako celku
- extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože
- vyjímečně dlouhá životnost ostří, optimální ostří po celé délce čepele
- jedinečná, stále vysoká a obnovitelná kvalita ostří
- Wüsthof Epicure - to je dokonalé vyvážení, 100% Made in Germany/Solingen