Wüsthof Classic Nůž na steak, 12 cm
Kód: WU4068Související produkty
Detailní popis produktu
Steakový nůž Wüsthof Classic pro řezání steaků a ostatních masových pokrmů. Vhodný pro profesionální i domácí kuchaře. Kovaný z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli s tvrdostí 58 HRC. Nůž je vyrobený v Německu v Solingenu a je oblíbený pro svoji nekompromisní funkčnost stejně jako elegantní design. Nůž má ergonomickou rukojeť odolnou proti nárazu pro bezpečné a pohodlné držení. Skládá se z černého syntetického materiálu se třemi nýty. Ostrost nože Wüsthof díky vlastní precizní technologii WÜSTHOF PEtec je již legendární. Kovaný nůž ostřený touto moderní laserovou robotickou technologií je schopen předvést skvělý řezný výkon po celé délce čepele. Ostrost je dlouho trvající a lehko obnovitelná. Firma Wüsthof Dreizackwerk Solingen poskytuje na své výrobky doživotní záruku.
Na co použít nůž na steak Wüsthof Classic?
Steakový nůž Classic mají robustní štíhlou čepel a zabroušený hřbet s rovným ostřím. Vhodné pro řezání steaků a kotlet.
Vlastnosti nože:
- kovaný nůž řady Wüsthof Classic
- klasická ergonomická rukojeť pro bezpečné a pohodlné držení nože s trojitým nýtováním
- profesionální kovaný nůž je vyroben z jednoho kusu kvalitní oceli
- vysoce kvalitní ocel s tvrdostí 58 HRC
- rukojeť je nárazuvzdorná a je ze speciálního černého syntetického materiálu
- optimálně vyvážený nůž předchází únavě při dlouhodobé práci
- značka kvality na každé čepeli - logo trojzubce, město zhotovení, rozměr a řada nože
- kvůli šetrnosti doporučujeme ruční mytí. Nůž lze i umývat v myčce (během mytí musí být umístěn tak, aby nenarážel do jiných nožů nebo příborů)
Proč si koupit kovaný nůž Wüsthof?
Kovaný nůž má minimálně o 50% lepší řezné vlastnosti než nekovaný nůž. Kovaný nůž firmy Wüsthof svými parametry uspokojí každého uživatele. Výjimečná kvalita použitého materiálu a celková konstrukce nože výrazně převyšuje ostatní výrobky uvedené na trhu. K výrobě je použita chrom molybdenová ocel (X 50 Cr Mo 15), která spojuje požadované vlastnosti nože, jako jsou odolnost proti agresivním potravinám, ostrost nože a její udržení. Nože jsou vykovány z jediného kusu této kvalitní oceli.
Parametry nože:
- délka čepele: 12 cm
- tvrdost čepele: 58 HRC
- materiál: chrom molybdenová ocel (X 50 Cr Mo 15)
Výhody a nevýhody nože Wüsthof:
Nárazuvzdorná rukojeť
Doživotní záruka
Mimořádné ostří, které se snadno udržuje
Klasický vzhled se třemi nýty, který dobře padne do ruky
Profesionální kovaný nůž vyrobený z jednoho kusu oceli
Vyšší pořizovací cena (dáno kvalitními materiály, které zaručují dlouholetou životnost)
Nevyhovuje Vám velikost tohoto nože?
V naší nabídce máme i jiné nože od značky Wüsthof, podívejte se zde: Nože na steak Wüsthof Classic
Nože na steak značky Wüsthof najdete i v jiných sériích s odlišným designem:
Doplňkové parametry
Kategorie: | Steakové nože |
---|---|
Záruka: | doživotní |
Hmotnost: | 0.5 kg |
Země původu: | Německo |
Délka ostří: | 12 cm |
Rukojeť: | Plastová |
Série: | Wüsthof Classic |
Typ produktu: | Steakový nůž |
Vlastnosti: | Vhodné do myčky |
PatickaProduktu_1: | wusthof/classic.html |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Wüsthof Dreizack Solingen je jednou z největších nožařských firem na světě, založena roku 1814. Solingen je německé město, jež je sídlem mnoha removaných nožířství, kterým dominuje právě firma Wüsthof.
Když zvolíte nůž Wüsthof, můžete očekávat něco opravdu speciálního. Vše začíná pečlivě zvoleným materiálem. pro výrobu nožů Wüsthof je používán speciální typ oceli - chrom-molybden-vanadiové. To poskytuje základ pro nejdůležitější prvek mající extrémně vysoký počáteční řezný výkon díky technologii broušení PEtec, zachovávají si svou ostrost po dlouhou dobu, jsou obzvláště odolné vůči korozi a jsou velmi snadno brousitelné. Origiální nožířské výrobky Wüsthof jsou vyráběny podle nejvyšších standartů kvality.
Nože Wüsthof jsou řazeny do několika produktový řad. Ty se od sebe liší například způsoben výroby (kované a nekované), designem, nebo použitým materiálem rukojeti.