1 900 Kč bez DPH
2 299 Kč
Fenomenální ocelová pánev Mineral B Element francouzské firmy de Buyer o průměru 28 cm na přípravu těch nejlepších steaků.
882832
1 900 Kč bez DPH
2 299 Kč
Fenomenální steaková ocelová pánev Mineral francouzské firmy de Buyer o průměru 28 cm na přípravu těch nejlepších steaků.
882848
1 156 Kč bez DPH
1 399 Kč
Fenomenální ocelová pánev Mineral B Element francouzské firmy de Buyer o průměru 20 cm pro přípravu těch nejlepších steaků.
882829
1 569 Kč bez DPH
1 899 Kč
Fenomenální ocelová pánev Mineral B Element francouzské firmy de Buyer o průměru 26 cm na přípravu těch nejlepších steaků.
882831
1 404 Kč bez DPH
1 699 Kč
Fenomenální steaková ocelová pánev Mineral francouzské firmy de Buyer o průměru 24 cm na přípravu těch nejlepších steaků.
5616.24
1 404 Kč bez DPH
1 699 Kč
Fenomenální ocelová pánev Mineral B Element francouzské firmy de Buyer o průměru 24 cm na přípravu těch nejlepších steaků.
882830
1 321 Kč bez DPH
1 599 Kč
Fenomenální ocelová pánev Carbone Plus francouzské firmy de Buyer o průměru 28 cm na přípravu těch nejlepších steaků.
1676375
1 487 Kč bez DPH
1 799 Kč
Fenomenální ocelová pánev Mineral B Element francouzské firmy de Buyer o průměru 30 cm na přípravu těch nejlepších palačinek.
882846
1 735 Kč bez DPH
2 099 Kč
Fenomenální ocelová grilovací pánev Mineral B Element francouzské firmy de Buyer o průměru 26 cm pro přípravu těch nejlepších steaků.
882839
2 231 Kč bez DPH
2 699 Kč
Fenomenální ocelová grilovací pánev Mineral B Element francouzské firmy de Buyer o průměru 32 cm pro přípravu těch nejlepších steaků.
882840
4 958 Kč bez DPH
5 999 Kč
Pánev nerezová Affinity s průměrem 32 cm a výškou 5 cm vhodná na všechny typy médií včetně indukčních. Nádobí je elegantní a proto...
1675906
3 553 Kč bez DPH
4 299 Kč
Kolekce ALCHIMY je perfektní kombinace požadavků profesionálních kuchařů a potřeb každodenního vaření. Nádobí...
3427454
2 396 Kč bez DPH
2 899 Kč
Fenomenální ocelová pánev Mineral B Element francouzské firmy de Buyer o průměru 24 cm na přípravu nejen těch nejlepších steaků.
1676469
Ocelová pánev je investicí do budoucna. Je prakticky nezničitelná, takže ji 100% odkážete ještě svým potomkům. Nejenom že se vám tak investice vyplatí, ale zároveň platí, že čím je pánev starší, tím je lepší.
Před prvním použitím doporučujeme pánev nejdříve vypálit. Ocelová pánev je ideální na přípravu steaků, prudké restování masa či zeleniny a grilování. Železná pánev vyniká také extrémní tepelnou vodivostí. Pánve nejsou opatřeny žádným umělým nepřilnavým povrchem, jsou ekologické a recyklovatelné.
Na co byste neměli zapomenout, aby vám pánev dobře sloužila opravdu dlouho?
Před prvním použitím je třeba pánev vypálit
Existuje několik návodů, představíme si dva. Pro pomalý rozvod tepla používají sůl nebo olej. Při vypalování pánev změní barvu.
Olej nalijte do pánve do výše cca 1 cm a pomalu zahřívejte, až se z něj začne kouřit. Nechte vychladnout a s tím samým olejem opakujte třikrát.
Jiná metoda používá sůl: nasypte cca jedno balení do pánve a sůl nad silným plamenu rychle zahřívejte, až se z ní bude kouřit (cca půl hodiny).
Po vypálení železná pánev změní barvu a je zbavená i všech šupinek apod. Po vychladnutí olej vylijte (vysypte sůl), pánev vytřete ubrouskem a vymastěte.
Jak se o ocelovou pánev starat
Ocelové pánve nepatří do myčky a jsou náchylné na korozi. Nenechávejte je tedy pánev odmočit a po umytí je vždy utřete ubrouskem a vymastěte ji. Pánev nemusíte umývat po každém jídle, většinou ji stačí jen vytřít. Drátěnku a písek používejte, jen když se nějaké jídlo skutečně připálí.