Ocelové pánve

Nejprodávanější

de buyer steakova panev 28 cm mineral
1 690 Kč
(1 397 Kč bez DPH)
Detail
de buyer steakova panev 28 cm mineral
 
1 290 Kč
(1 066 Kč bez DPH)
Detail
Ocelová pánev Mineral B Element 28 cm, de Buyer
1 690 Kč
(1 397 Kč bez DPH)
Detail
Ocelová pánev Mineral B Element 20 cm, de Buyer
 
1 090 Kč
(901 Kč bez DPH)
Detail
ocelova grilovaci panev mineral b element 32 cm de buyer
 
2 090 Kč
(1 727 Kč bez DPH)
Detail
Ocelová pánev Mineral B Element 26 cm, de Buyer
 
1 390 Kč
(1 149 Kč bez DPH)
Detail
Ocelová pánev na palačinky Mineral B Element 30 cm, de Buyer
 
1 390 Kč
(1 149 Kč bez DPH)
Detail
Ocelová grilovací pánev Mineral B Element O 26 cm, de Buyer
 
1 590 Kč
(1 314 Kč bez DPH)
Detail
10 položek celkem
Ocelová pánev Mineral B Element 26 cm, de Buyer
1 149 Kč bez DPH
1 390 Kč

Fenomenální ocelová pánev Mineral B Element francouzské firmy de Buyer o průměru 26 cm na přípravu těch nejlepších steaků.

Ocelová pánev Mineral B Element 28 cm, de Buyer
1 397 Kč bez DPH
1 690 Kč

Fenomenální ocelová pánev Mineral B Element francouzské firmy de Buyer o průměru 28 cm na přípravu těch nejlepších steaků.

Ocelová pánev Mineral B Element 20 cm, de Buyer
901 Kč bez DPH
1 090 Kč

Fenomenální ocelová pánev Mineral B Element francouzské firmy de Buyer o průměru 20 cm pro přípravu těch nejlepších steaků.

Ocelová grilovací pánev Mineral B Element O 26 cm, de Buyer
1 314 Kč bez DPH
1 590 Kč

Fenomenální ocelová grilovací pánev Mineral B Element francouzské firmy de Buyer o průměru 26 cm pro přípravu těch nejlepších steaků.

de buyer steakova panev 28 cm mineral
1 066 Kč bez DPH
1 290 Kč

Fenomenální steaková ocelová pánev Mineral francouzské firmy de Buyer o průměru 24 cm na přípravu těch nejlepších steaků.  

de buyer steakova panev 28 cm mineral
1 397 Kč bez DPH
1 690 Kč

Fenomenální steaková ocelová pánev Mineral francouzské firmy de Buyer o průměru 28 cm na přípravu těch nejlepších steaků.  

Ocelová pánev Carbone Plus 28 cm, de Buyer
901 Kč bez DPH
1 090 Kč

Fenomenální ocelová pánev Carbone Plus francouzské firmy de Buyer o průměru 28 cm na přípravu těch nejlepších steaků.

Ocelová pánev Mineral B Element 24 cm, de Buyer
1 066 Kč bez DPH
1 290 Kč

Fenomenální ocelová pánev Mineral B Element francouzské firmy de Buyer o průměru 24 cm na přípravu těch nejlepších steaků.

ocelova grilovaci panev mineral b element 32 cm de buyer
1 727 Kč bez DPH
2 090 Kč

Fenomenální ocelová grilovací pánev Mineral B Element francouzské firmy de Buyer o průměru 32 cm pro přípravu těch nejlepších steaků.

Ocelová pánev na palačinky Mineral B Element 30 cm, de Buyer
1 149 Kč bez DPH
1 390 Kč

Fenomenální ocelová pánev Mineral B Element francouzské firmy de Buyer o průměru 30 cm na přípravu těch nejlepších palačinek.

Ocelová pánev je investicí do budoucna. Je prakticky nezničitelná, takže ji 100% odkážete ještě svým potomkům. Nejenom že se vám tak investice vyplatí, ale zároveň platí, že čím je pánev starší, tím je lepší.


Před prvním použitím doporučujeme pánev nejdříve vypálit. Ocelová pánev je ideální na přípravu steaků, prudké restování masa či zeleniny a grilování. Železná pánev vyniká také extrémní tepelnou vodivostí. Pánve nejsou opatřeny žádným umělým nepřilnavým povrchem, jsou ekologické a recyklovatelné.
Na co byste neměli zapomenout, aby vám pánev dobře sloužila opravdu dlouho?

Před prvním použitím je třeba pánev vypálit
Existuje několik návodů, představíme si dva. Pro pomalý rozvod tepla používají sůl nebo olej. Při vypalování pánev změní barvu.
Olej nalijte do pánve do výše cca 1 cm a pomalu zahřívejte, až se z něj začne kouřit. Nechte vychladnout a s tím samým olejem opakujte třikrát.

Jiná metoda používá sůl: nasypte cca jedno balení do pánve a sůl nad silným plamenu rychle zahřívejte, až se z ní bude kouřit (cca půl hodiny).
Po vypálení železná pánev změní barvu a je zbavená i všech šupinek apod. Po vychladnutí olej vylijte (vysypte sůl), pánev vytřete ubrouskem a vymastěte.

Jak se o ocelovou pánev starat

Ocelové pánve nepatří do myčky a jsou náchylné na korozi. Nenechávejte je tedy pánev odmočit a po umytí je vždy utřete ubrouskem a vymastěte ji. Pánev nemusíte umývat po každém jídle, většinou ji stačí jen vytřít. Drátěnku a písek používejte, jen když se nějaké jídlo skutečně připálí.