WOK Pánve
Nejprodávanější
Asijská kuchyně je čím dál oblíbenější nejen ve světě, ale i u nás pro svou rychlou a snadnou přípravu. Ale ani unikátní recept nemusí být zárukou dokonalého pokrmu. Obzvláště u přípravy tradičních čínských a orientálních jídel je základem úspěchu kvalitní pánev Wok. Příprava pokrmů ve Woku má svá jasně daná pravidla. Wok bez poklice je vhodný pro rychlé smažení, s poklicí pro pozvolnou přípravu chutných omáček. Důležité je také zvolit správnou sílu plamene, používat malé množství oleje a často promíchávat. Pár maličkostí, které zajistí, že jídlo je šťavnatější a plné vitamínů. Pánev Wok má díky svému typickému tvaru skvělé vlastnosti pro vaření i smažení. Teplo se rozvádí po celém vnitřním povrchu pánve a díky vysoké teplotě se pokrmy připravují velmi rychle. V jídle je tedy zachováno maximum vitamínů a zdraví prospěšných látek. Wok pánev by neměla chybět v žádné kuchyni.
Můžete zvolit moderní pánev Wok, se kterou můžete vařit i na indukci nebo tradiční pánev s kulatým dnem určenou jen na otevřený oheň. Také máme v nabídce pánev Wok s poklicí, která je velmi praktická na dušení.