de Buyer Profi mandolína Vantage
Kód: 1675242Detailní popis produktu
Vantage profi mandolína značky de Buyer, je vyvinuta v souladu s vysokými standardy kvality a proto bude opravdovým přínosem každé kuchyně. Má robustní odolný rám z nerezové oceli se skládací opěrnou patkou a držadlem na zadní straně a protiskluzovými plochami vpředu a vzadu na nožkách zajišťující stabilitu při práci. Díky ergonomickému tvaru chrániče na ruce se skvěle drží a strouhání je tak zcela bezpečné. Ostrý horizontálně integrovaný nůž tvaru písmene V snadno a rychle pokrájí a nakrouhá všechny druhy ovoce nebo zeleniny a to i nejjemnější. Prostřednictvím úpravy výšky nosné desky a pomocí výměnných nástavců si lze snadno a rychle nastavit tloušťku řezaných plátků, či nudliček od 1 do 10 mm.
Tradiční francouzská značka de Buyer, založena roku 1830, je desítky let uznávaná především v profesionální gastronomii.
Hlavní výhody:
- 3 Julienne snadno vyměnitelné řezné čepele 4, 7 a 10 mm (nudličky, hranolky)
- 3 struhadélka (hrubé, střední, drobné)
- nastavitelná výška řezu od 1 do 10 mm
- snadné komfortní složení a uskladnění
- úložný prostor pro příslušenství
- výkonné řezání ve 2 směrech pohybu
- ergonomický chránič a madlo ideální pro snadné uchopení
- protiskluzové nožky
- použitý materiál - nerez ocel a plast
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchyňské potřeby |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.5 kg |
Typ produktu: | Kráječ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
de Buyer
Firma de Buyer se sídlem ve Vosges ve Francii je rodinná forma založená v roce 1830. Navrhuje a vyrábí profesionální kuchyňské a cukrářské nádobí nejen pro domácí použití, ale i pro restarurace a obchody.
Pyšní se více jak 180 lety zkušeností v oblasti obrábění kovů (ocel, nerez, Měď či hliník). V dnešní době firma nabízí více jak 2500 produktů, které vyváží do více než 95 zemí po celém světě. Odbornost a vynikající zpracování výrobků de Buyer bylo oceněno EPV (Living Heritage Company).
Nádobí značky de Buyer používá mnoho profesionálních kuchařů a odborníků. Firma úzce spolupracuje se středisky jako je Institut Paul Bocuse, Ecole Nationale de la Pâtisserie, Ecole de Cuisine Alain Ducasse či Ecole Ferrandi.