Steakové nože

Nejprodávanější

Nůž na steak 12 cm, Wüsthof Gourmet
 
1 039 Kč
(859 Kč bez DPH)
Sada steakových nožů GOURMET 4 díly
 
2 889 Kč
(2 388 Kč bez DPH)
Nůž na steak 12 cm, Wüsthof Classic Ikon
 
2 629 Kč
(2 173 Kč bez DPH)
Sada steakových nožů GOURMET 6 dílů
ZDARMAZDARMA
 
3 949 Kč
(3 264 Kč bez DPH)
Nůž na steak 12 cm, Wüsthof Epicure
ZDARMAZDARMA
 
2 949 Kč
(2 437 Kč bez DPH)
Nůž na steak 12 cm, Wüsthof Ikon
ZDARMAZDARMA
 
3 979 Kč
(3 288 Kč bez DPH)
Nůž na steak 12 cm, Wüsthof Classic Ikon Creme
 
2 629 Kč
(2 173 Kč bez DPH)
Nůž na steak 12 cm, Wüsthof Classic
 
1 829 Kč
(1 512 Kč bez DPH)
wu9731$wusthof classic v2018 01
ZDARMAZDARMA
 
6 629 Kč
(5 479 Kč bez DPH)
Sada steakových nožů CLASSIC 6 dílů
ZDARMAZDARMA
 
9 119 Kč
(7 536 Kč bez DPH)
3 položek celkem
Nůž na steak 12 cm, Wüsthof Gourmet
859 Kč bez DPH
1 039 Kč

Steakový nůž Wüsthof Gourmet. Tvrdost 56 - 57 HRC.

1035046412
Sada steakových nožů GOURMET 4 díly
2 388 Kč bez DPH
2 889 Kč

Čtyřdílná sada steakových nožů Wüsthof Gourmet. Tvrdost 56 - 57 HRC.

1125060403
Sada steakových nožů GOURMET 6 dílů
ZDARMAZDARMA
3 264 Kč bez DPH
3 949 Kč

Šestidílná sada steakových nožů Wüsthof Gourmet. Tvrdost 56 - 57 HRC.

WU9728

Steakové nože - nože s rovnou či vroubkovanou čepelí vhodné pro krájení pečeného, grilovaného či křupavého masa. 

Nůž na steak má v kuchyni vcelku univerzální použití, ale je více uzpůsoben k příborovému použití společně jídelní vidličkou. Zejména díky špičce nože umístěné vysoko na horní hraně nože je nůž na steak pohodlně použitelný jako běžný příborový nůž. No a co dělá ze steakového nože steakový nůž je hlavně ostří, které je vždy ostřejší, než u příborového nože, a je vybaveno malými zoubky, minimálně od špičky do poloviny ostří. Nenechte si zkazit zážitek z dobře propečeného steaku špatně zvoleným náčiním!

Steak. Skoro až magické slovo. Už vidíte ten 300gramový flák masiska na svém talíři? Nosem nasáváte vůni dokřupava opečené kůrky a už cítíte, jak se vám bude na jazyku rozplývat jemná chuť šťavnatého steaku? Berete do ruky nůž, chystáte se zakrojit první sousto a ... V ruce držíte příborák a on ne a ne proniknout do útrob steaku. Marně se snažíte pižlat a přitom utíká ta nejlepší šťávička z masa a vsakuje se do přílohy. Ano, tohle je špatný sen každého gurmána

Všichni fajnšmekři přece ví, že ke steaku patří i ostrý steakový nůž, jež může mít hladké, ale i vlnité ostří. Důležité je, že nůž má ostrou špičku, která snadno pronikne do masa. Šťáva zůstává v mase a tak si vychutnáte každé sousto svého lahodného steaku.