Steakové nože

4 položek celkem
Nůž na steak 12 cm, Wüsthof Classic Ikon
1 413 Kč bez DPH
1 710 Kč

Kovaný steakový nůž Wüsthof Classic Ikon pro řezání steaků a pro všechny druhy masových pokrmů s doživotní zárukou. Tvrdost 58 HRC.

WU4096
Nůž na steak 12 cm, Wüsthof Classic Ikon Creme
1 413 Kč bez DPH
1 710 Kč

Kovaný steakový nůž Wüsthof Classic Ikon Creme pro řezání steaků a pro všechny druhy masových pokrmů s doživotní zárukou. Tvrdost 58 HRC.

WU4096-0
Sada steakových nožů CLASSIC IKON CREME, 4 díly
ZdarmaZdarma
5 893 Kč bez DPH
7 130 Kč

Čtyřdílná sada steakových nožů Wüsthof Classic Ikon Creme pro řezání steaků a pro všechny druhy masových pokrmů s doživotní zárukou....

WU9716-0
Sada steakových nožů CLASSIC IKON 4 díly
ZdarmaZdarma
5 893 Kč bez DPH
7 130 Kč

Čtyřdílná sada steakových nožů Wüsthof Classic Ikon pro řezání steaků a pro všechny druhy masových pokrmů s doživotní zárukou. Tvrdost 58...

WU9716

Steakové nože - nože s rovnou či vroubkovanou čepelí vhodné pro krájení pečeného, grilovaného či křupavého masa. 

Nůž na steak má v kuchyni vcelku univerzální použití, ale je více uzpůsoben k příborovému použití společně jídelní vidličkou. Zejména díky špičce nože umístěné vysoko na horní hraně nože je nůž na steak pohodlně použitelný jako běžný příborový nůž. No a co dělá ze steakového nože steakový nůž je hlavně ostří, které je vždy ostřejší, než u příborového nože, a je vybaveno malými zoubky, minimálně od špičky do poloviny ostří. Nenechte si zkazit zážitek z dobře propečeného steaku špatně zvoleným náčiním!

Steak. Skoro až magické slovo. Už vidíte ten 300gramový flák masiska na svém talíři? Nosem nasáváte vůni dokřupava opečené kůrky a už cítíte, jak se vám bude na jazyku rozplývat jemná chuť šťavnatého steaku? Berete do ruky nůž, chystáte se zakrojit první sousto a ... V ruce držíte příborák a on ne a ne proniknout do útrob steaku. Marně se snažíte pižlat a přitom utíká ta nejlepší šťávička z masa a vsakuje se do přílohy. Ano, tohle je špatný sen každého gurmána

Všichni fajnšmekři přece ví, že ke steaku patří i ostrý steakový nůž, jež může mít hladké, ale i vlnité ostří. Důležité je, že nůž má ostrou špičku, která snadno pronikne do masa. Šťáva zůstává v mase a tak si vychutnáte každé sousto svého lahodného steaku.