ZASSENHAUS FRANKFURT mlýnek na sůl hnědý mořený 18
Kód: 22021165Související produkty
Detailní popis produktu
Zassenhaus Frankfurt mlýnek na sůl o délce 18 cm a průměru 5,8 cm je vyroben z hnědého mořeného dřeva a jeho mlecí mechanismus z vysoce kvalitní keramiky.
Německá společnost Zassenhaus působící na trhu již od roku 1867 je od nepaměti spojená se svou nezaměnitelnou kávou a mlýnky na koření s precizním mlecím mechanismem. Společnost Zassenhaus projevuje vášeň a zručnost při výrobě svých produktů a to se odráží do jejich výrobků. Mlýnky této firmy se vyznačují jedinečným elegantním designem, krásou, odolností a vysokou kvalitou.
Délka: 18 cm
Průměr: 5,8 cm
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zassenhaus |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.5 kg |
Barva produktu: | Hnědá |
Typ produktu: | Mlýnek na sůl |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zassenhaus
Firma, založena v roce 1867, se ze začátku zabývala exportem drobných kovových výrobků a nářadí. Postupem času se však stala synonymem pro vysoce kvalitní mlýnky na koření a kávu.
Již dvacet let po jejím vzniku zahájila výrobu mlýnků na kávu, v roce 1904 pak přivedla na trh své první mlýnky na sůl a koření. Tím byl položen základní kámen na cestě k úspěchu. V polovině 20. století byla kolekce rozšířena o příslušenství ze dřeva. V roce 2000 vynalezla firma první nastavitelný mlecí mechanismus z vysoce odolné německé keramiky, který si nechala patentovat.
Požitek a úroveň života jsou v dnešní době spjaty s kuchyní více, než kdy dřív. To zahrnuje samozřejmě i přípravu. Vonící, ručně mletá káva, nebo aroma čerstvě namletého pepře, v nás vyvolává klid a připomíná nám staré tradice. Kdo produkty firmy Zassenhaus zná, ví, že se v nich zrcadlí vášeň a řemeslná dovednost. Znalci ocení krásu a robustnost produktů, kuchaři preciznost a aroma, které koření a káva skrývají. A estéti milují nadčasovou eleganci kolekcí.
Mlýnek je pouze tak kvalitní, jako jeho vnitřní mlecí mechanismus. Pouze tato část rozhoduje, jak kvalitně a aromaticky bude koření namleto. Originální patentovaný mechanismus skrývá díky unikátní konstrukci mnoho výhod: při mletí pepře, soli, koření i sušených bylinek.