Zwilling MIYABI 5000MCD Gyutoh 24cm

Kód: 34373-241
Neohodnoceno
ZdarmaZdarma
Zwilling MIYABI 5000MCD  Gyutoh  24cm
12 810 Kč 10 587 Kč bez DPH
Na dotaz
Můžeme doručit do:
17.12.2018
.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonský nůž z překládané oceli s rukojetí z březového dřeva. Nepřekonatelně ostrý a spolehlivý, jako samurajské meče. Damascénská úprava vrstvené oceli propůjčuje noži vzhled uměleckého díla.

Japonské nože se od evropských liší vyšší tvrdostí (u nožů Miyabi je to 63 stupňů Rockwell), užší čepelí a strmějším náběhem brusu na ostří. Všechny tyto vlastnosti dělají nůž výrazně ostřejším, než na co jsme zvyklí ze špičkové evropské produkce. Japonské nože krájí vlastní vahou a velmi lehce kloužou v řezu všemi druhy potravin.

Unikátní série japonských nožů Miyabi se pro německý koncern Zwilling vyrábí v japonském městě Seki, které je od středověku proslulé výrobou samurajských mečů. Unikátní technologie překládání oceli, vizuálně zvýrazněná damascénskou povrchovou úpravou, dává každému noži naprosto unikátní vzhled a vlastnosti. Střenka z březového dřeva padne do ruky stejně dokonale, jako rukojeť samurajského meče.

Typ nože: Gyuto

Nože označované jako Gyuto jsou japonskou obdobou univerzálního západního kuchařského nože (chef), ovšem s několika odlišnostmi. Nejvýraznějším rozdílem proti evropským nožům je zejména menší robustnost a nižší váha, méně materiálu na hřbetu čepele, ale vyšší tvrdost a ostřejší náběh čepele.

  • mikrokarbidová prášková ocel MC63, 100 vrstev
  • kalení tekutým plynem při -196 °C Cryodur v mrazové komoře
  • úhel broušení čepele: 19° (evropské nože se brousí na 30°)
  • rukojeť: březové dřevo Masur s dekorativními černými skvrnami
  • typ nože: Gyuto, 240 mm

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože Zwilling - Kvalitní německé kované nože do kuchyně
Záruka: 2 roky
Velikost nože: Střední nůž
Barva: Černá
Délka: 24 cm
Design: Zwilling MIYABI
Země původu: Německo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

zwilingVýrobky značky Zwilling J.A.Henckels osvědčují svou profesionalitu a výjimečnost již od roku 1731, kdy byla značka v Solingenu založena. Značka Zwilling to je záruka špičkové kvality, moderního designu a perfektního řemeslného zpracování. Společnost vyrábí kuchyňské nože, příslušenství k nožům, kuchyňské náčiní, nerezové nádobí a prkénka.

Značka Zwilling je v dnešní době považována za nejproslulejší společnost, zabývající se výrobou kuchyňského sortimentu. Společnost Zwilling proslula hlavně díky výrobě nožů špičkové kvality metodou tvrzení oceli mrazem, tím je nožům zajištěna větší tvrdost, odolnost a více odolávají korozi. Nože jsou perfektně vyvážené, dobře padnou do ruky a firma nabízí doživotní záruku na výrobní vady čepele.

Produkty značky Zwilling jsou vhodné jak pro profesionály, tak pro domácí používání.

Doporučujeme nože Zwilling, nádobí Zwilling nebo ostatní doplňky.

ZWILLING J.A. Henckels. Německé město Solingen je už bezmála třista let synonymem prémiového nožířství, které nese jméno Zwilling J.A.Henckels. Kované nože ze speciální oceli, jejíž složení je přísně chráněným průmyslovým tajemstvím, zaručuje dokonalé vyvážení tvrdosti (čím tvrdší, tím je nůž ostřejší, ale současně náročnější na údržbu – snáze se tupí), pružnosti (příliš tvrdý nůž je náchylnější k mechanickému poškození, s příliš pružným se hůře krájí) a samozřejmě odolnosti vůči korozi.

Přidejte k tomu speciální technologie kování z jednoho kusu oceli Sigmaforge® a tvrzení oceli mrazem Firodur® a dostanete nože, které zůstanou dlouho ostré, netupí se, nelámou a výborně odolávají korozi. Ergonomická střenka je z odolných syntetických materiálů a její tvar zaručuje pohodlné a hlavně bezpečné krájení.

Zwilling J.A.Henckels nabízí několik produktových řad, mezi nimiž můžete vybrat podle designu, tvaru čepeli nebo prostě podle toho, jak vám padanou do ruky. Nebo byste raději měli ve své kuchyni nožířský klenot? Sáhněte po řadě „Twin 1731“ z té nejodolnější oceli, která díky svým vlastnostem mimo jiné slouží v ložiscích raketoplánů.

Máte raději nerez nebo preferujete nepřilnavý povrch? U nádobí Zwilling najdete všechno. Řady z nejkvalitnější nerezové oceli 18/10 nepostrádají sendvičové dno pro vynikající vedení i uchování tepla a jsou ještě dál. Mnohem dál. Osvědčenou kombinaci hygienicky dokonalé oceli a špičkových termoakumulačních vlastností hliníku nechávají rozehrát v nejmodernějších materiálech, které se neomezují jen na dno, ale na celou plochu nádoby. Takový sendvič pak má tři nebo pět vrstev pracujících v dokonalé symbióze, která umí vaše vaření skutečně zefektivnit. Ale pozor - používání nádobí Zwilling může být návykové.